Fotografie

Voor wat kan u ons inhuren?

Huwelijken, communies, sport- en spelevenementen, concerten, persoonlijke shoots en nog zo veel meer. Wij staan klaar om alles in beeld te brengen wat u wil.

Hoe werken wij?

Fotografie gaat niet enkel om het maken van een goede foto. Het is de kunst om nét op het perfecte moment het beeld vast te leggen. Daarom zoekt u méér dan een fotograaf. U zoekt iemand die de belangrijkste momenten vastlegt, die uw verhaal vertelt met beelden.

Wij zijn een duo die uiteenlopende onderwerpen op de gevoelige plaat vastlegt, van huwelijken over communiefeesten tot evenementen. Wij zorgen voor een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Met ons tweetjes zorgen we voor méér herinneringen en betere beelden.

Op een dag als deze wilt u natuurlijk een fotograaf die flexibel omspringt met uw persoonlijke wensen. Met onze ontspannen aanpak zorgen wij voor een unieke ervaring. Onze service start steeds met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat u 100% overtuigd bent van uw keuze voor We Will Shoot. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar leren kennen en ideetjes uitwisselen. Het is belangrijk dat u zich 100% goed voelt bij ons.

 

Wat bieden wij aan?

  • Alle bewerkte foto’s in digitaal formaat. De afgifte van alle bewerkte, digitale foto’s in de beste kwaliteit is altijd inbegrepen in de prijs.
  • Prachtige foto’s in een album op maat. Wij hebben een ruim aanbod aan foto-albums voor elk budget en we helpen u graag bij uw keuze.